Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.fitnessinvest.no
Vår besøksadresse er: Vabakkjen 6, 5406 Stord

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende kjøper medlemskap så vil transaksjonen i tillegg til IP-adressen til den besøkende lagres.

På «Min side» så lagres det informasjon om deg som bruker. Ditt kundeforhold administreres fra dette stedet og det lagres navn, adresse, telefonnummer osv.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden. Med bilder så menes det profilbilde til «Min side»

Kontaktskjemaer

Det er et kontaktskjema på framsiden av vår hjemmeside. Det er også for våre medlemmer kontaktinformasjon på «Min Side»

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

FitnessInvest bruker bookingsystem som er et ekstern tjeneste. Denne tjenesten bruker Fitnessinvest som autentisering så Ingen brukernavn eller passord lagres der. Alle må gå via «Min side» for å kunne få tilgang til det.  Bookingsystemet lagrer din epost adresse og ditt navn. Dette for at du kan administrere dine bookinger.

FitnessInvest AS bruker Stripe som betalings gateway for medlemskap. Hos Stripe ligger epost og kortinformasjon. Disse opplysningene er krypterte.

FitnessInvest bruker en ekstern tjeneste for å sende ut informasjon til våre kunder. Personer som handler hos oss blir automatisk lagt til denne maillisten. Denne brukes kun av FitnessInvest AS og blir ikke videresolgt på noen måte. Det er mulighet til å melde seg av i hver epost som blir sendt ut.

Hvem vi deler dine opplysninger med

FitnessInvest AS deler ikke noe informasjon om ditt kundeforhold med andre.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For kunder av Fitnessinvest AS så lagres det personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administrator kan også se og redigere denne informasjonen. Så lenge du har et kundeforhold til FitnessInvest vil denne informasjonen ligge lagret.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Vår kontaktinformasjon

FitnessInvest kan kontaktes på epost: post@fitnessinvest.no eller på telefon 474 00173 i tillegg til kontaktskjema på «Min Side»

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Fitnessinvest sitt nettsted er kryptert. Vi gjør regelmessige sårbarhets analyser av nettstedet og sørger for å bruke de beste sikkerhetsmekanismene som er. Fitnessinvest kjøres på WordPress, som er en av de mest brukte publiseringsløsningene i dag. Vi praktiserer streng passord passord på våre brukerkontoer.

Andre nyttige lenker:

Skjema for innsynsbegjæring

Skjema for retting og sletting